Медицински специалисти заплашиха с протест. Те са от Синдиката и

...
Медицински специалисти заплашиха с протест. Те са от Синдиката и
Коментари Харесай

Медицински специалисти заплашиха с протест 

Медицински експерти заплашиха с митинг. Те са от Синдиката и ще внесат подписка на работещите в системата на опазване на здравето от цяла България в Народното събрание, с която заявяват подготвеност за ефикасни протестни дейности през месец септември, оповестиха от синдиката, представени от Дарик.

След извършена среща на 01. 04. 2022г. в Министерски съвет с Кирил Петков, проф. Асена Сербезова, както и с други представители на властта, станахме очевидци на следващите гръмки обещания, по отношение на виртуалното нарастване на заплатите в бранша.

"Настояваме за неотложно дофинансиране на всички структури в опазването на здравето на територията на цялата страна до минимума подписан от проф. Асена Сербезова в КТД бранш опазване на здравето ", декларират от синдиката.

"Над 10 години безхаберие от страна на ръководещите, ни доведоха до дъното на сериозната липса на фрагменти в системата и до липса на опазване на здравето в България, което би трябвало да бъде променено ", приканват още медицинските експерти.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР