Медиите в Румъния продължават да доразвиват спекулацията си около евентуалното

...
Медиите в Румъния продължават да доразвиват спекулацията си около евентуалното
Коментари Харесай

Румънските медии вече пращат Луческу във Фенербахче, а не в ЦСКА

Медиите в Румъния не престават да доразвиват спекулацията си към възможното предопределение на тамошната легенда - Мирча Луческу, за механически шеф на ЦСКА. Според нов информация от северната ни съседка 77-годишният експерт се доближава от ден на ден до турския гранд Фенербахче.

Първоначално се смяташе, че клубът от " Шюкрю Сараджоглу " също е отправил оферта за управителен пост на Луческу, само че в последните часове все по-усилено се написа, че той може да размени португалеца Жорже Жезус и да стане старши треньор на " фенерите ".

Вторият вид пред румънеца е да остане още един сезон в Динамо (Киев) и да извърши контракта си, който е до лятото на идната година.
 Здравко от Ритон: Само Черно море играе феърплей
Здравко от Ритон: Само Черно море играе феърплей

Финалът за Купата беше насмешка

На " Армията " в последните години към този момент на два пъти пробваха ходове с назначението на именити експерти за механически шеф, който да съветва притежателите въпроси и да оказва помощ със селекцията. В началото на 2019 година в клуба бе назначен някогашният състезателен началник в Асколи, Удинезе и Новара Кристиано Джарета, който спомага за прехвърлянето на Кирил Десподов в Каляри. През лятото на 2020 година италианецът напусна с цел да се причисли към британския Уотфорд, където е механически шеф и до през днешния ден. През ноември същата година ЦСКА реализира същинска бомба с привличането на управител №1 на британската Висша лига за сезон 2011/12 Алън Пардю. Изглежда обаче това няма да се повтори с носителя на Купата и Суперкупата на УЕФА Луческу.
 Стана ясно по кое време Браян Морено се завръща в игра
Стана ясно по кое време Браян Морено се завръща в игра

Колумбиецът получи разтежение при семейството на Лудогорец (0:1) в края на април
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР