Медиите в Гърция и Турция си намериха сериозна тема за

...
Медиите в Гърция и Турция си намериха сериозна тема за
Коментари Харесай

Балканска бъркотия с Хосе Кордоба

Медиите в Гърция и Турция си откриха сериозна тематика за писане и тя е обвързвана със бранителя на Левски Хосе Кордоба. Както е известно, в последните дни името му интензивно се свързва с интерес от страна на Бешикташ, Панатинайкос и Айнтрахт (Франкфурт).

Според гърците привличането му от " детелините " е наложително поради травмите на съществени единици в защита. Освен това треньорът Йован Йовановски бил продухал ушите на шифовете, че желае Кордоба. В тази обстановка обаче има едно огромно " само че ". От ПАО нямат непотребни средства и цената на Хосе не им харесва. " Сините " желаят за него най-малко 2 милиона евро, само че атиняните са подготвени да броят малко над 1,5 млн.
 Предлагат Хосе Кордоба на... Наполи!
Предлагат Хосе Кордоба на... Наполи!

Интересът очевидно е огромен

В същото време в Турция са безапелационни, че офертата на Бешикташ няма да се отрази на трусовете в клуба, които са свързани с възможна нова треньорска промяна. Напротив, от " Инюню " към този момент са били пратили оферта за 3 млн. евро, само че към момента чакат отговор от Левски.

На този стадий обаче от " Герена " настояват друго - че имат единствено едно питане за Кордоба. То е от съветския Ростов и няма да бъде признато, отбелязва " Мач телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР