Медиите, които отразяват извънредния Конгрес, на който ще се избира

...
Медиите, които отразяват извънредния Конгрес, на който ще се избира
Коментари Харесай

Журналистите гледат Конгреса на БФС без звук

Медиите, които отразяват изключителния Конгрес, на който ще се избира началник на Българския футболен съюз, останаха отвън залата.

Проблемът обаче е, че в пресцентъра върви картина, само че няма тон. Очаква се публицистите да задават въпроси след Конгреса, само че не се знае въз основата на каква информация, откакто не могат да наблюдават какво се случва в залата. По този метод протичащото се в залата остава мистерия и за последователите на българския футбол, които към момента се интересуват от него.

Репортер на ФАКТИ съобщи, че 483 е броят на делегатите, които са позволени в залата. За победа на първи тур трябват 242 гласа. Извънредният конгрес на Българския футболен съюз стартира в 10:00 часа в зала 1 на Националния замък на културата. На конгреса ще бъде определено управлението на централата, което ще ръководи българския футбол в идващите четири години.

Основните съперници за президентския пост в БФС са актуалният президент Борислав Михайлов и рекордьорът по голове за националния тим Димитър Бербатов. Михайлов е отпред на българския футбол от 2005-а година насам, като към този момент изкара четири мандата като президент на родната централа, въпреки че за година и половина от сегашния си мандат бе в оставка, преди изненадващо да я отдръпна в края на април тази година. От своя страна Бербатов, в чийто екип са някогашните му съотборници в националния тим Стилиян Петров и Мартин Петров, както и актуалният член на Изпълкома Петър Величков, организира дейна акция в последните месеци, в която обиколи България, с цел да се срещне с съвсем всички клубове, които са членове на БФС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР