Мечтата на Лудогорец за участие в групите на Шампионската лига

...
Мечтата на Лудогорец за участие в групите на Шампионската лига
Коментари Харесай

Лудогорец загуби в Унгария и се прости с Шампионската лига

 Лудогорец не съумя да пречупи МОЛ Види
Мечтата на Лудогорец за присъединяване в групите на Шампионската лига се изпариха след загубата на разградчани от унгарския МОЛ Види с 0:1 на реванша на " Панчо Арена ". В първия мач в Разград двата отбора приключиха 0:0. За разлика от дуела в България, този път Лудогорец игра едва, а в 40-ата минута австрийският рефер Мануел Шютенгрубер изгони Върджил Мисиджан за втори жълт картон.

С 10 души на терена Лудогорец позволи гол в края на полувремето, когато Анел Хаджич се възползва от центриране в наказателното поле на " орлите " и вкара за 1:0 от близко, а бранителят Козмин Моци не съумя да почисти от голлинията. Главният управител на Лудогорец Пауло Аутуори опитва да раздвижи офанзивата на " орлите " като пусна в игра офанзивни футболисти.

В 83-ата минута отборът от Разград можеше да изравни, откакто удар от фаул на влезлият като запаса Жоао Пауло срещна гредата. Така Лудогорец отпадна от конкуренцията за Шампионската лига, само че продължава във втория по мощ европейски клубен шампионат.

Българският отбор играе в третия квалификационен кръг на Лига Европа, където чака спечелилия от двойката Зрински (Босна и Херцеговина) - Валета (Малта). Реваншът сред двата тима е на следващия ден, а първата среща приключи 1:1 в Мостар. Съперник на МОЛ Види в третия прелиминарен кръг на Шампионската лига пък ще бъде шведския Малмьо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР