Мечтата на Левски за гръмко завръщане в групова фаза на

...
Мечтата на Левски за гръмко завръщане в групова фаза на
Коментари Харесай

Левски приключи в Европа, Айнтрахт се оказа твърде силен

Мечтата на " Левски " за гръмко завръщане в групова фаза на евротурнир завърши във Франкфурт. " Сините " изгубиха от " Айнтрахт " с 0:2 и след 1:1 в София отпадат, а немският тим, спечелил Лига Европа през м.г. влиза в главната фаза на Лигата на конференциите.

Влезлият като смяна Джесик Нганкам откри в 79-ата минута, когато изглеждаше, че дуелът може да стигне до продължения. Голът бе направен звездата на немския футбол Марио Гьотце.

Елис Скири удвои в 86-ата.

" Айнтрахт " игра без огромната си звезда Рандал Коло Муани, който бе изваден от състава, откакто протестно съобщи, че желае да премине на всяка цена в " Пари Сен Жермен ".

Но и без него наложи волята си, като остави на своя противник доста малко благоприятни условия в офанзива.

Все отново " Левски " осъществя стратегия най-малко в Европа това лято, като преодоля два противника и отстъпи пред много по-класен противник.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР