Мечтаете да напуснете работа, да се преместите на отдалечен остров

...
Мечтаете да напуснете работа, да се преместите на отдалечен остров
Коментари Харесай

Изолиран остров търси човек, който да управлява 300-годишната му кръчма

Мечтаете да напуснете работа, да се преместите на далечен остров и да водите елементарен живот?

Сега имате действителен късмет да го извършите.

През януари управата на град Бароу в Англия разгласява публикация за работа, която включва ръководство на The Ship Inn и грижа за други елементи на остров Пиел.

Това е дребен остров, който се намира на към 800 метра от брега на Фърнис в Бароу на Фърнис.
View this post on Instagram
A post shared by Lesrallyriders (@lesrallyriders)

Работата е съпроводена с 10-годишна концесия за The Ship Inn, тъй че ще имате задоволително време да опознаете мястото, показва T+L.

Според BBC кръчмата е на към 300 години. А индивидът, който поеме задачата да се грижи за нея, ще бъде разгласен за "крал на Пиел ". „ Традицията гласи, че всеки нов собственик се афишира за „ крал на Пиел “ на гала, на която включва престол, шлем, меч и алкохол ", съгласно Градския съвет на Бароу.

„ Има нещо необикновено особено в остров Пиел, това сигурно е място, което еблизо до сърцата на доста хора в Бароу и по-широкия регион “, показва съветникът Ан Томсън, началник на локалните управляващи. „ Освен да ръководи The Ship Inn, претендентът ще би трябвало да поддържа други елементи на острова, в това число неговия дребен къмпинг ", добавя тя.

Пиел е дребен и доста изолиран остров, който предлага срещи с доста диви животни и исторически руини за проучване. Теристите могат да стигнат до него чрез малко пътешестване с ферибот, само че единствено от април до септември.
View this post on Instagram
A post shared by HAK (@hanasgallery_)

Редица промени и усъвършенствания предстоят на острова от 2022 година нататък, а новият собственик му "крал " ще би трябвало да се грижи за кръчмата през дейния сезон и да е квалифициран за интервалите на мъртвило, когато няма да има никакви гости.

Ако това ви звучи добре, можете да кандидатствате тук.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР