Мечката, която нападна жена край Белица, няма да бъде убита.

...
Мечката, която нападна жена край Белица, няма да бъде убита.
Коментари Харесай

Мечката, нападнала жена в Белица, няма да бъде убита

Мечката, която атакува жена край Белица, няма да бъде убита. Последните три денонощия животното не е засичано в региона и се допуска, че е високо в гората. Това заяви в понеделник кметът на Белица Радослав Ревански пред бТВ. Пострадалата жена е добре.

" Два часа след нападението тя беше засечена в същия регион и по тази причина не разреших достъпът до него. Нямаме позволение за отстрел “, уточни кметът.

Той напомни, че преди 30 дни е имало позволение за отстрел, само че мечката не е могла да бъде открита. " Тя си е в гората и няма да се отстрелва, нямаме неприятно отношение към животните в община Белица “, уточни той.

Аки Исмаил – горски чиновник, изясни, че е допустимо мечката да бъде прогонена. " Това е животно, което мигрира, не може да стои там, където има звук “, означи той.

Радослав Ревански изясни, че има решение да се направи акция и среща с локалната общественост, защото те не престават да вървят за гъби. " Казах им: Като ходите за гъби, бъдете по – шумни. Дивите животни бягат от хората “, уточни кметът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР