МБАЛ“Д-р Атанас Дафовски“АД се присъедини към общата инициатива“Да си помогнем

...
МБАЛ“Д-р Атанас Дафовски“АД се присъедини към общата инициатива“Да си помогнем
Коментари Харесай

И лекарите в Кърджали призоваха: Нека си помогнем взаимно!

МБАЛ “Д-р Атанас Дафовски “АД се причисли към общата самодейност “Да си помогнем взаимно!” с зов за съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Лекари излязоха през вчерашния ден, с цел да призоват хората в Кърджали да бъдат виновни и да пазят себе си и другите.

"Зад всяка светлина стоят и нашите фамилиите, околните, както и хората, минали през отделенията на лечебните заведения през последните месеци.
Включените светлини на мобилните телефони символизират светлината, която ни свързва в сложните времена на зараза от COVID-19. Спазвайте одобрените противоепидемични мерки- носене на защитни маски, отдалеченост, стерилизация! Бъдете виновни към себе си и своите близки! Здравето е съществена полезност - дано го съхраним! ", обявиха от лечебното заведение.



В началото на пандемията медицинските екипи излизаха в 21 ч. пред вратите на болничното заведение или Коронавирус отделенията и приветстваха всички тези, които съблюдават ограниченията и са си останали у дома. На 13 март България мина в изключително състояние поради болестта.

Днес до по-рестриктивни ограничения като затваряне по домовете и ограничения на придвижването няма. Медиците обаче са обезпокоени от възходящия брой на инфектирани. И в този момент всяка вечер излизат пред лечебните заведения с зов за поддръжка. Те пускат фенерите от телефоните си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР