МБАЛ Д-р Атанас Дафовски“ – Кърджали и Регионалната колегия на

...
МБАЛ Д-р Атанас Дафовски“ – Кърджали и Регионалната колегия на
Коментари Харесай

В МБАЛ Д-р Атанас Дафовски - Кърджали организират обучение за бърнаут синдром

МБАЛ „ Д-р Атанас Дафовски “ – Кърджали и Регионалната гилдия на БАПЗГ провеждат на 28 януари т.г. образование на тематика „ Синдромът на професионално изпепеляване в здравната процедура “, оповестиха от лечебното заведение. Лектор ще бъде проф. Биянка Торньова, учител във Факултета по публично здраве към МУ – Пловдив, прецизират от там.

Обучението ще се организира на 28 януари от 11 ч., а поръчки за присъединяване се подават на електронен адрес , осведомят от болничното заведение. Желаещите могат да получат спомагателна информация на тел. 0886962226.

За постоянните членове на БАПЗГ образованието ще бъде кредитирано по Единната кредитна система на съсловната организация.

МБАЛ,,Д-р Атанас Дафовски “ подтиква и подкрепя продължаващото образование на експертите по здравни грижи посредством образуване на курсове и семинари на място в болничното заведение, тъй като регистрира значимостта на положителната професионална подготовка за качеството на лечебната активност и равнището на обслужване на пациентите, показват от там.

Освен това МБАЛ „ Д-р Атанас Дафовски “ е единственото лечебно заведение в област Кърджали, което заплаща в допълнение за добита квалификационна степен според КТД за бранш,,Здравеопазване “, означават от болничното заведение. В околните дни се чака да бъде разгласен и проект за образованията на експертите по здравни грижи, които ще се проведат в лечебното заведение през 2024 г.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР