Майсторски вокален клас по поп музика, воден от изключителната Петя

...
Майсторски вокален клас по поп музика, воден от изключителната Петя
Коментари Харесай

Петя Буюклиева и дует Мания с майсторски клас днес във Варна

Майсторски вокален клас по поп музика, воден от изключителната Петя Буюклиева и дует " Мания " ще събере през днешния ден от 11.30 часа във Военноморския клуб млади гении от Варна.

Семинарът е в границите на плана „ Ако дал си вяра “ на Студио „ ДА ” и Фондация „ Откритие “, осъществен с финансовата поддръжка на Национален фонд „ Култура “ по „ Програма за възобновяване и развиване на организации в региона на любителското творчество ” и е предопределен за деца и младежи, искащите да развият своите качества в региона на поп музиката. Любимката на българската аудитория Петя Буюклиева, участник в разнообразни телевизионни формати, притежател на голям брой национални и интернационалните награди, с богат опит, ще показа своите познания във вокалните техника и ще даде своите директиви..

Дамите от дует " Мания ", сполучливо представяли страната ни на сцената на интернационалните фестивали, ще добавят класа със своите неповторими преживявания и ще покажат на участниците по какъв начин се работи в екип при реализирането на общ музикален план. Сценичното поведение, въздействието, танцът, физиономията и жестовете, харизмата, прочувствената връзка с аудиторията, са измежду тематиките, които ще бъдат обсъждани с младите участници в събитието.

Майсторският клас ще бъде последван от открит урок по обществен имидж с преподавател ПР консултантът Мария Донева, с дългогодишна работа в разнородни области, измежду които просвета и шоу бизнес. Ролята на визията и персоналния жанр, престижът, положителното държание, връзката в обществените медии, положителното показване, емоционалността и професионализмът ще бъдат проследени по време на образованието.

В рамките на плана „ Ако дали си вяра “ Фондация „ Откритие “ към този момент провежда майсторски класове и работилници с известни музиканти, актьори, режисьор и джаз-вокалист, които споделиха своите познания и опит с децата. Целта на Доно Цветков, ръководител на фондацията и създател на „ Студио ДА “ е да даде на децата, участващи в програмата опцията да се развият като музиканти и да се любуват на музиката, като в същото време работят по възстановяване на техниката си и на насърчаване на креативния си капацитет в допир с потвърдени експерти и известни български имена.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР