Майор Ани Младенова е потънала в траур. Славната лична медсестра

...
Майор Ани Младенова е потънала в траур. Славната лична медсестра
Коментари Харесай

Ани Младенова погреба мъжа си

Майор Ани Младенова е потънала в печал. Славната персонална медсестра на Тодор Живков скърби неутешимо за мъжа си, който неотдавна изгубил борбата си с подло онкозаболяване. Двамата живяха щастливо дълги години в Банкя, а в този момент в къщата им се е настанила тъгата.

 

„ Няма го към този момент брачна половинка ми, умря преди 2 месеца. От 3 години се бореше с рак на панкреаса, който за жалост не успяхме да надвием. Загубата ми е голяма, само че виждам да се държа. Синът, снахата и внучето са до мен и ме поддържат да не рухна “, ридае легендата от Управление безопасност и охрана (Пето управление н.

 

Онкоболният мъж на Ани имал съществено тестване в разгара на пандемията. Тогава пипнал КОВИД-19 и положението му изисквало незабавна хоспитализация.

 

Житейският сътрудник на популярната Татова сътрудничка поддържал температура от 39.6 градуса, само че изрично отказвал да влезе в болница.

 

Отчаяна, че обичаният й не се усъвършенства даже с антибиотици, майор Младенова решила да търси помощ от нашумелия доцент Атанас Мангъров. Била чувала, че единствено той лекува заболели от КОВИД-19 в домашни условия, по тази причина издирила телефона му и му звъннала. Инфекционистът отказал визитация в Банкя, където е домът им, само че й вдъхнал доза оптимизъм.   

 

„ Въпреки, че не изиска да пристигна до нас, тъй като му бяхме надалеч, ще съм му признателна постоянно. Този човек, на който даже не се показах коя съм, ме успокои и след нашия диалог се усещах изцяло уверена, че половинката ми ще се оправи с заболяването. Голям експерт е доцент Мангъров “, отбелязва медсестрата на Тато.

 

В последна сметка брачният партньор й съумял да се оправи с ковид като по този метод си подарил още две години живот.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ани Младенова онкозаболяване Тодор Живков съпруг пандемия Ковид-19 доц. Атанас Мангъров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР