Майли Сайръс се появи на корицата на новия брой на

...
Майли Сайръс се появи на корицата на новия брой на
Коментари Харесай

Майли Сайръс на корицата на списание VOGUE

Майли Сайръс се появи на корицата на новия брой на английския Vogue. 30-годишната певица е снимана за фотосесията от Стивън Майзел.

В изявление тя споделя за персоналния си живот, за новото си гадже Макс Морнадо, за отношението си към специалността и славата и за това какъв брой се е трансформирала в последно време. Ето някои от откровенията на звездата:
 
British Vogue

Photographed by Steven Meisel
— Miley Cyrus (@MileyCyrus)
За облика на мощната и сполучлива жена в шоубизнеса

" Това е толкоз тривиално. Единственото нещо, което не бих желала, е изявлението ми да се трансформира в недоволство от това, че съм жена в мъжка промишленост. Не ми се желае това да е роман за овластяването на дамите. Аз съм въплъщение на женското овластяване. Не е нужно да се застъпвам за него ".

За славата и триумфа на песента " Flowers "

" Може би сега съм номер едно, само че е на път да стана номер 2. Нищо не е постоянно. Много от заглавията [напоследък] гласяха: " Това е моментът на Майли ". А аз си помислих: " Точно това се случва сега. Това е един миг и той ще свърши. Това не е скептицизъм. Просто е почтено и това ме устройва. Всъщност ми харесва. Вече съм билa в Райската градина и съм пробвала алената ябълка, само че това в никакъв случай не ме е карало да се усещам добре ".

Песента Flowers на Майли Сайръс пожъна голям триумф, като събра 100 милиона стрийма в Spotify и дебютира под номер едно в Billboard Hot 100. Феновете на певицата допуснаха, че този " химн на отмъщението " и любовта към себе си е обръщение към някогашния ѝ брачен партньор Лиъм Хемсуърт. Песента в действителност включва препратки към съответни събития, които Майли е претърпяла с Лиъм - като да вземем за пример обстоятелството, че домът им в Малибу е бил погубен от горски пожар през 2018 година Песента " Flowers " (Цветя) е включена в новия албум на Сайръс " Endless Summer Vacation " (Безкрайна лятна ваканция).

За зрелостта

" В момента не диря внимание, просто си седнал съм тук като 30-годишна зряла жена. Привличах вниманието към себе си, тъй като се дистанцирах от персонажа, който играех. Всеки, когато е на 20 или 21 години, се пробва да потвърди на всички, че не е като родителите си, че това е самият той. Години наред носех виновност и позор поради това какъв брой разногласия провокирах и какъв брой отчаяние предизвиках на другите. Сега, когато пораснах, съзнавам какъв брой сурово са ме съдили. Като дете възрастните бяха строги към мен, а в този момент, когато съм възрастен, съзнавам, че аз самата в никакъв случай не бих съдила сурово едно дете. Разбира се, когато бях на 20 години, бях тъкмо като всички 20-годишни. Мислиш си, че си възрастен, само че в този момент съзнавам, че съм бил просто диво хлапе ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР