Майките от Системата ни убива ще участват на предсрочните избори,

...
Майките от Системата ни убива ще участват на предсрочните избори,
Коментари Харесай

Системата ни убива влиза в предизборната надпревара

Майките от " Системата ни убива " ще вземат участие на предварителните избори, оповестиха част от членовете на гражданското придвижване, представени от " Офнюз ".

Те оповестиха, че ще са от гражданската квота на партия. Коя е тя обаче все още не е ясно, като името ѝ ще бъде оповестено до края на седмицата. От думите им излиза наяве, че това няма да са Българска социалистическа партия, Демократична България и Политическа партия, нито пък ГЕРБ и Движение за права и свободи:

" Голяма част от партиите не желаеха да си признаят, че системата ни убива, тъй като те я градиха. А пък новите, макар нашата голяма вяра, единствено заявиха, че могат да трансформират системата, само че не направиха нищо... ще дадем началото на смяната, тъй като не може да продължи нещо, което не е започвало. "

От " Системата ни убива " не дадоха безапелационен отговор дали ще са част от листите на " Изправи се, БГ " на Мая Манолова.

От изказването стана ясно, че гражданската самодейност " Системата ни убива " ще има собствен представител във всяка листа на незнайната все още партия.

" Крайно време е в този парламент да влязат същински протестиращи. Мантрата за кюлчетата и чекмеджетата се изтърка. Мантрата за оставката на Гешев също... ", прибавиха от организацията.

В края на спонтанния брифинг пред Народното събрание стана ясно, че измежду целите на " Системата ни убива " с изключение на обществените права на хората с увреждания са още екологията, земеделието, уличните животни. В придвижването влизат още и така наречен ловци на педофили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР