Майките от Системата ни убива остават на кръстовището на булевардите

...
Майките от Системата ни убива остават на кръстовището на булевардите
Коментари Харесай

Бусът на майките остава блокиран

Майките от „ Системата ни убива ” остават на кръстовището на булевардите „ Васил Левски ” и „ Цар Освободител ”, предава Нова тв. Бусът им беше спрян там нощес. Протестиращите майки се пробваха да стигнат до кръстовището на „ Орлов мост ”, само че бяха спрени от полицията. Униформените обясниха, че в случай че пуснат тях, би трябвало да пуснат и останалия авто трафик.

Майките се заканиха, че няма да вдигнат палатката си първо, в случай че бусът не стигне до „ Орлов мост ”, а от през днешния ден имат и ново искане - уволняване на служителя на Министерство на вътрешните работи, взел решението бусът да не продължи.

„ Не можахме да разберем за какво бусът е арестуван по този метод. Майките терористи ли са? Какви са? Не му желаеме оставката персонално на него. Искаме да го уволнят ”, съобщи Тихомир Василев.

„ Тук, на края на тази улица, имаше кордон служители на реда, те ни видяха, пуснаха ни, дори ни махнаха по какъв начин да минем. И ни заклещиха внезапно. Отпред пред буса застанаха служители на реда и по този начин, повече от три часа, ние сме в това състояние - 5 майки с деца ”, показа Вера Иванова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР