Майките на деца с увреждания прекратяват своя протест пред Министерския

...
Майките на деца с увреждания прекратяват своя протест пред Министерския
Коментари Харесай

Майките на деца с увреждания прекратяват протеста

Майките на деца с увреждания приключват своя митинг пред Министерския съвет, защото Народното събрание гласоподава оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Те оповестиха пред Българска национална телевизия, че палатковият лагер до Народното събрание остава до реализиране на мечтаната от тях обществена промяна и приемане на законите за хората с увреждания.

Днес Народното събрание избра Марияна Николова за вицепремиер на мястото на Валери Симеонов, който провокира отвращение измежду майките, откакто ги назова пред медии "кресливи дами " с "уж заболели деца ".

Попитана каква е оценката ѝ на митинга на майките на деца с увреждания, Николова отговори: „ Разбирам майките дотолкоз, доколкото те в действителност са претърпели доста. Аз също съм майка и това е значимо да се означи. И един от моите цели ще бъде българското дете “.

Николова уточни, че в случай че някоя от майките желае разговор с нея, тя е подготвена на подобен. „ Като член на кабинета при декларирано искане за среща от страна на съответна група, постоянно съм подготвена за такава. С моето държание и с моите дейности все още не съм направила нещо, с което да дефинирам съответно отношение към майки или към различен “, разяснява тя,
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР