Майки на деца с увреждания, пациенти и граждани на Сливен

...
Майки на деца с увреждания, пациенти и граждани на Сливен
Коментари Харесай

Сливналии се събират пред съда в подкрепа на либийския кинезитерапевт

Майки на деца с увреждания, пациенти и жители на Сливен за следващ път ще се съберат в поддръжка на либийския кинезитерапевт Юсеф Алтабиб. Ето какво се споделя в обръщението им към сливналии:
Моля, чуйте ни! На 11.10.2023 година (сряда) в 12:30 ч. пред Административен съд – Сливен, ние – майките на деца с потребност от характерна грижа, пациенти и жители, ще изразим своята майчинска и гражданска позиция в поддръжка на нашия кинезитерапевт и съгражданин Юсеф Алтабиб под мотото „ Не ни отнемайте Юсеф! “. След дребната победа през юни, когато извоюва освобождението си от гр. Любимец, в този момент следва да се прегледа във Върховен административен съд – София, делото му за експулсиране.
Нека застанем дружно и го подкрепим да продължи да практикува своята специалност на територията на Република България, тъй като градът и децата ни имат потребност от този експерт!
Припомняме, че през февруари Алтабиб бе арестуван в лагера за чужденци в Любимец. Това стана след заповед за експулсирането му на шефа на ДАНС с претекст, че либиецът съставлява опасност за националната сигурност. След близо пет месеца, той бе освободен при започване на юли.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР