Майката на зверски убития в пловдивското село Цалапица Димитър Малинов

...
Майката на зверски убития в пловдивското село Цалапица Димитър Малинов
Коментари Харесай

Майката на зверски убития Митко от Цалапица: Близнаците обитават една килия, могат да си уговорят версии

Майката на свиреп убития в пловдивското село Цалапица Димитър Малинов се обърна с гореща молба към Районния съд в града под тепетата. Атанаска Бакалова акцентира, че близнаците Валентин и Борислав Динкови, които все още са в ареста във връзка със случая, населяват обща килия. Според почернената майка, това изрично е във щета на правосъдното разследване по делото, тъй като при по този начин обезпеченото взаимно обитаване те са непрекъснато дружно и имат цялостната опция за свободно уговаряне на версии и настройка на позиции, с които да попречат на разкриването на обективната истина за гибелта на Митко, предава Марица.
„ Двамата братя имат цялостната опция, откакто са в една килия, да структурират лъжливи позиции, да ги съгласуват безпрепятствено и гладко, както и да лъжат в споделен синхрон. Отделно, и не на последно място, е събитието, че взаимното обитаване на една килия обезпечава опцията за предоставяне на съвместен кураж и поддръжка на подсъдимите Динкови в пробутване на лъжливите им тези, които до този миг са изобилни в делото “, написа в молбата до съда Атанаска.
Почернената майка сочи, че по делото следва да бъде разпитан Рангел Бизюрев, който се чака да бъде екстрадиран от Дания. В тази връзка тя не смята, че следва да бъде продължавано ситуацията, при което да се дава опция на близнаците Динкови да се приготвят и да се сговарят преди идването и разпита на обвинения за убийството в Цалапица.
„ До сегашния миг те проведено трансферират цялата виновност върху него, стремейки се да оневинят себе си. Това би трябвало да бъде прекратено в името на разкриването на обективната истина. Моля на съображение на член 246 от Закона за осъществяване на наказванията и задържането под стража да разпоредите братята да бъдат настанени в обособени килии “, приключва молбата си Атанаска Бакалова.
Следващото съвещание против близнаците е планувано за 25 януари. Ако дотогава Бизюрев не бъде предаден на управляващите в България и не бъде разпитан, то процесът ще бъде плануван за друга дата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР