Майката на зверски убития Митко от Цалапица – Атанаска Бакалова

...
Майката на зверски убития Митко от Цалапица – Атанаска Бакалова
Коментари Харесай

Майката на убития Митко възмутена, че разследването се бави 9 месеца

Майката на свиреп убития Митко от Цалапица – Атанаска Бакалова написа прочувствен пост във Facebook. Тя е изумена, че съвсем 9 месеца след нещастието викат за разпит нейните родители.
„ Викат бабата и дядото на Митко от Цалапица на разпит. Някой след съвсем 9 месеца е решил, че е пристигнал момента да регистрира малко работа! Та чак в този момент ли, след толкоз месеци,? Та те не са участвали на убийството! То дори баба му не е в България, тя се прибира след убийството.
Цели 8 месеца и 25 дни няма кой да ревизира къде е била и в коя страна! Чудя се 76-годишния му дядо какво ще питат него? Та той какво да им каже? Чудя се те, който би трябвало да разпитат не разпитват, но тея хора, ще разпитват. Важното е, че Рангел Бизюрев не го разпитват криминолози и психолози, но мойте родители ги викат. Нито са участвали на убийството, нито знаят нещо! “, възмущава се почернената майка.
Атанаска изяснява, че е съпроводила родителите си за разпит. „ Що не вземат да разпитат, тези които вземат участие в убийството на Митко, ами 8 месеца нищо! Те записи от камери на частна книжарница и детската градина и парка не са свалили. 3 месеца и 5 дни след убийството пристигнали да търсят записи от камерите от 20 юли “, добавя тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР