Майката на стрелеца Преслав Наков, който гърмя по полицай в

...
Майката на стрелеца Преслав Наков, който гърмя по полицай в
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития! Проговори майката на стрелеца, които застреля полицай: Нахлули през прозореца, били го като куче, скачали…

Майката на стрелеца Преслав Наков, който трещя по служител на реда в село Петревене, описа от своя позиция какво се е случило в дома им през вчерашния ден. Тя твърди, че полицията е влезнала през прозореца и Преслав се е защитавал с револвера си “Макаров”.
 Наталия твърди още, че синът й е бил пребит и са скачали от горната страна му. Тя сподели по какъв начин полицията е обърнала нагоре с краката къщата. Преслав бил на ривотрил, имал заболяване с епилептични припадъци.
Разбили са касата ни, а ключовете стоят единствено у брачна половинка ми. Тук на никое място не е имало опиати и нищо не е намерено, безапелационна е тя. Не са ни дали и протокол какво е конфискувано от тук. Вчера от къщата са изнасяни пакети с пушки.

Мъжът ми припадна на земята, бяха го тръшнали на земята. Той е вдигнат за Ловеч, ръката му е подута, или е счупена, или е извадено рамото. Няма протокол, че изземат оръжията му – а те са негови за лов, уточни дамата.

На въпрос от кое място имат средства да поддържат подобен стандарт, Наталия изяснява, че мъжът й изчуква коли. Дъщеря й е безапелационна, че съселяните им завиждат, защото родителите се трепят непрестанно и имат средства да поддържат разточителен живот на децата си, съобщи ПИК.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР