Майката на Шани Лук, израелско-германска жена, за която се смята,

...
Майката на Шани Лук, израелско-германска жена, за която се смята,
Коментари Харесай

Шани Лук: Жена, изчезнала след атаката на Хамас, е мъртва, казва майка

Майката на Шани Лук, израелско-германска жена, за която се счита, че е била отвлечена от бойци на Хамас на музикален фестивал в Израел, споделя, че щерка й е мъртва.

Говорейки с немски медии, Рикарда Лук сподели, че е споделила от израелските военни, че ДНК проба, взета от част от черепна кост се оказа на Шани.

Тялото й към момента не е открито.

Сестрата на Шани също удостовери гибелта в обществените медии.

Ади Лук написа в Instagram в понеделник, че Шани е бил погубен при „ клането в Реим “ – отпратка към нападението, проведено от Хамас в Южен Израел, покрай Ивицата Газа, на 7 октомври.

Но не стана ясно от отчетите къде и по кое време е открит фрагментът от нейния череп.

Външното министерство на Израел написа в X, някогашен Twitter, че е „ съкрушено “, че би трябвало да показа новината за нейната гибел.

22-годишният юноша участва на фестивала покрай кибуца Реим, когато въоръжени мъже откриха огън и изпратиха ужасени купонджии да бягат през пустинята.

Повече от 260 души са били убити, споделиха израелските управляващи, до момента в който други са били взети за заложници.

Скоро след офанзивата видеозапис стартира да циркулира необятно по обществените медии, показващи тялото на млада жена, разхождана по улиците в задната част на бордовия камион, заобиколена от въоръжени бойци и други, които крещят „ Аллаху Акбар “ (Бог е най-великият).

Жената лежеше по лице надолу, само че фамилията на госпожа Лук споделя, че са я разпознали по дредовете и отличителните й татуировки.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР