Майката на Патрик Махоумс, Ранди, казва, че приятелството на снаха

...
Майката на Патрик Махоумс, Ранди, казва, че приятелството на снаха
Коментари Харесай

Майката на Патрик Махоумс, Ранди, се вълнува от „истинското“ приятелство на Британи със „забавната“ Тейлър Суифт на NFL Honors

Майката на Патрик Махоумс, Ранди, споделя, че другарството на снаха на Британи Махоумс с Тейлър Суифт е същинска договорка.

Матриархът на семейство Mahomes беседва с Пейдж Сикс на премиите на НФЛ в четвъртък за първите си усещания от поп звездата, 34, и какъв брой ужасно е за Британи, 28, да има нов другар този сезон.

„ Трудно е в този миг да срещнеш хора, които са правилни и действителни и те някак си се откриха “, сподели тя. „ Те в действителност, желая да кажа, приказват от самото начало и са като в действителност положителни другари. “

Двете WAG се споразумяха на празненство след игра предходната година и от този момент станаха доста близки, като Британи постоянно се причислява към Суифт за занимателни вечери в Ню Йорк. Те също по този начин са гледали дружно съвсем всеки мач на Канзас Сити Чийфс този сезон.

Ранди, която беше зашеметена в черен костюм с пайети, добави, че е ужасно да се види по какъв начин „ връзката сред двамата пораства “ през последните няколко месеца – макар външния звук.

Майката на три деца с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР