Майката на криптофараона Антон Тренчев също е мултимилионерка, научи ПИК.

...
Майката на криптофараона Антон Тренчев също е мултимилионерка, научи ПИК.
Коментари Харесай

Майката на криптофараона Тренчев - мултимилионерка! Илияна Алипиева стилистка на Деси Радева. Андрей Луканов бил кръстник на Тренчев

Майката на криптофараона Антон Тренчев също е мултимилионерка, научи ПИК. Илияна Алипиева е вносителка на „ Бенетон ”, „ Макс Мара ”, „ Долче и Габана ”, „ Дзеня ” и още над 30 ВИП фешън марки у нас.
Майката на депутата има над 30 бутика в центъра на София и в огромните молове в България.
През 2017 година тя влезе в медийното пространство с един скандал към първата дама на България Десислава Радева. Тогава брачната половинка на президента се появи в " Евксиноград " в компанията на Бриджит Макрон с рокля на " Долче и Габана ", която се оказа, че е взела чартърен точно от Алипиева.

Тогава в профила си във Facebook бизнесдамата разгласява фотография същата рокля, а по-късно написа и коментар: " " Много мощен дебют на Първата Дама като хазаин. Безупречна визия и съвършено държание. Поздравления, Dessy Radeva! "
Разпространено беше, че Илияна Алипиева е измежду съветниците по жанр на дамата на президента за тоалетите ѝ, откогато е стъпила на " Дондуков " 2. През 2017 година Радева даже ѝ благодари в профила си още след визитата в Брюксел, когато бе накипрена в дантелена рокля на наша дизайнерка.
ПИК написа още, че връзките сред майката на Антон Тренчев и брачната половинка на президента се влошили в края на първия мандат на Радев. Двете към този момент не били толкоз близки, а Алипиева не отговаряла за стайлинга на първата дама.

Според наши източници бизнесдамата отговаряла за облеклото още доста обществени персони у нас. Сред тях е и водещата на бТВ Цветанка Ризова. Според слуховете това е и повода журналистката обратно в годините да кани Тренчев като постоянен посетител в предаването си " Лице в лице ", където той се изявява като специалист в битката с корупцията.

Разкритията за криптоизмамника Антони Тренчев, някогашен народен представител от Реформаторския блок, протеже на Меглена Кунева, наследник на бизнес-дамата Илиана Алипиева, ме подсетиха за една скандална история, написа Соня Колтуклиева.
На 30 август 2017 година написах във Facebook по този начин: “На мен това ми се коства неточно и подмолно. Да се снимаш с рокля от твоя си магазин, да качиш фотографията в Instagram, след това да продадеш (отдадеш под наем) същата рокля на брачната половинка на президента Десислава Радева за срещата ѝ с Бриджит Макрон и сетне да качиш фотография на двете известни дами като реклама на бизнеса си... Така не се прави, Илиана Алипиева! “
Сашо Диков ме предложения в предаването си в телевизия БиАйТи, където споделих: Десислава Радева е употребена като окачалка на тарикатска рекламна акция и като ракетоносител за осъществяване на сполучлив бизнес на една бизнесдама, която не постъпва почтено със брачната половинка на президента. Искам да задам няколко въпроса на госпожа Алипиева: Дали Андрей Луканов е кръстник на сина й? А по какъв начин е почнала своя бизнес през 1994 година, когато се пръкнаха толкоз кредитни милионери и когато една след друга гърмяха банки?
Илияна Алипиева облича Цветелина Бориславова с мегалуксозната марка „ Баленсиага ”, а Десислава Радева – с „ Долче и Габана ”, която е по-нисък клас във висшата мода.
Какво се случи? Тогава бяхме близки с Десислава Радева. Попитах я: за какво позволява да си вършат реклама на неин тил. Отговори ми: " Аз не мога да си разреша да си купя скъпи маркови тоалети. " Да, по този начин беше. Тогава я посъветвах да си потърси български дизайнер и тя го стори.

Илиана Алипиева беше обстрелвана с канонада от рецензии в обществените мрежи след моите мнения. Покани ме на кафе, опита се да ме  с предложение да й бъда съветник на телевизионно предаване за мода. Отказах й. Тези номера са ми известни. Просто желаех обществено да отговори на въпросите ми, само че Илиана Алипиева не го стори.
Според близки на фамилията Андрей Луканов е кръстник на Антони Тренчев, роден през 1987 година в Мюнхен, до момента в който родителите му работят в българското посолство. Учил е в Софийската математическа гимназия, а по-късно в Американския лицей в София. През 2008 година приключва бакалавърската степен по британско и немско право в “Кингс колидж ” в Лондон, а от 2010 година е магистър по немско и европейско право от университета „ Хумболдт “ в Берлин. На 28 години беше най-младият депутат в 43-я парламент. Бяха го кръстили българския Ален Делон, идваше на работа със супер безценен “Мерцедес ”, само че не беше запомнен с никаква парламентарна работа.













Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР