Майката на колумбийското крило на Ливърпул Луис Диас е била

...
Майката на колумбийското крило на Ливърпул Луис Диас е била
Коментари Харесай

Родителите на крилото на Ливърпул Луис Диас бяха отвлечени в Колумбия

Майката на колумбийското крило на Ливърпул Луис Диас е била избавена от похитители, само че издирването на татко му продължава, сподели президентът на Колумбия Густаво Петро.

Петро разгласява в X, прочут преди като Twitter, в събота, че майката на Диас е била избавена в Баранкас в северната част на страната.

Продължавайте четене

лист от 4 детайла Синът й беше погубен от колумбийската войска. Сега тя получава опрощение „ Незаконни интервенции, маскирани като туризъм “: „ ВИП “ мигрантските направления на Колумбия Колумбия слага нов връх в развъждането на кока, сочи отчет на Организация на обединените нации Тайната на намаляването на обезлесяването в Колумбия? Въоръжени групи завършек на списъка

„ Продължаваме в търсенето на бащата “, добави Петро.

Колумбийската прокуратура сподели, че е работила интензивно по случая.

„ От момента, в който Главната прокуратура научи за отвличането на родителите на колумбийския състезател Луис Диас, в бранша Баранкас на Ла Гуахира, профилиран екип от прокурори, полиция и боен личен състав са били работи за намиране на „ местонахождението на тези хора, изясняване на обстоятелствата и намиране на виновните “, сподели службата на X.

Местните медии оповестяват, че Луис Мануел Диас и Силенис Маруланда са били в сервиз в региона на Ла Гуахира, когато въоръжени мъже на мотоциклети са ги отвели.

Директорът на полицията, военачалник Уилям Саламанка, сподели, че е разположил сътрудници от разузнаването и други полицейски служби в региона, с цел да се оправят със случая.

Полицията „ към този момент взе участие сега в осъществяването на контролно-пропускателни пунктове, идентифициране на хора на мотоциклети, частни публични транспортни средства … за възобновяване на двамата отвлечени хора, бащата и майката на футболиста Луис Диас ”, сподели Саламанка пред колумбийските медии по-рано в събота.


Губернаторът на Ла Гуахира Диала Уилчес осъди отвличането и прикани за връщането им.

„ На похитителите желаеме да ги върнат неотложно, живи и здрави “, сподели тя.

Ливърпул изрази угриженост и съобщи, че поддържа Диас.

„ Горещо се надяваме въпросът да бъде решен безвредно и при възможна най-ранна опция. Междувременно благосъстоянието на играча ще продължи да бъде наш непосреден приоритет. “

26-годишното крило на Ливърпул и Колумбия не е коментирало въпроса.

Диас е играл 43 пъти за Колумбия и се причисли към Ливърпул предходната година от Порто.

Той има 11 участия през този сезон и вкара три гола.

Диас не взе участие при успеха на Ливърпул с 5-1 в Лига Европа над Тулуза в четвъртък, само че се очакваше да се завърне за гостуването на Нотингам Форест във Висшата лига на Анфийлд в неделя.

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР