Майката на Калин Врачански категорично не одобрява връзката на сина

...
Майката на Калин Врачански категорично не одобрява връзката на сина
Коментари Харесай

Майката на Калин Врачански на нож с него заради Векилска

Майката на Калин Врачански изрично не утвърждава връзката на сина си с Мариана Векилска, оповестява "Ретро ".

Причината била както възрастовата им разлика, по този начин и славата на водещата на мъжемелачка. Векилска е с цели седем години по-голяма от артиста и към този момент има два провалени брака зад тила си. Родителката на Врачански не може да одобри мисълта, че гаджето му към този момент има две деца, от които едната е студентка.

Тя беряла огромен позор пред познатите си в дребното градче Роман, които шушукали, че Мариана има щерка, по-подходяща като възраст за артиста. Леля Недка нямала очи да се покаже пред съседите и към този момент е вдигнала ръце от най-малкото си дете.

Авантюрата му с до неотдавна омъжената жена напълно развалил връзките им. Които така и така не са изключително положителни, откакто преди няколко години Врачански я накара да продаде фамилния дом в Роман, тъй като му трябвали незабавно пари.

Добре, че била сестра му Таня да я прибере. Не е загадка, че Недка мъчно напуснала панелния апартамент, защото там прекарала тежки, само че хубави години с децата си.

Не е загадка, че Недка сама възпитава и отглежда децата си, след гибелта на мъжа си. Той умрял от инфаркт, когато Калин бил едвам на 14 години. Близки до артиста издават, че поради мъчителните мемоари той не желае да се връща в родното си място, добавя изданието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР