Майката на едното от разменените бебета Севда Михайлова е готова

...
Майката на едното от разменените бебета Севда Михайлова е готова
Коментари Харесай

Майката на едното разменено бебе: Да не ме обвиняват, че съм избегала, всичко ми разбихте

Майката на едното от разменените бебета Севда Михайлова е подготвена двете родилки още веднъж да си разменят децата, този път по верния метод и при биологичните родители. Жената е афектирана, че в медиите пишат, че е избягала с новороденото.

" Ще си ги разменя, какво мога да направя. Искам да престана да пишат всякакви нелепости. А не да ме упрекват с всякакви нелепости, че съм избегала ", сподели дамата пред камерата на бТВ.

Екипът я намира на разходка в парка на " Орландовци ", където живее и сега се грижи за дребната Ванеса от три месеца, за която към този момент ДНК-експертизи потвърдиха, че не е нейна дъщеричка, а на другата майка.

Севда Михайлова твърди, че за страданията й в този момент са отговорни другата майка и АГ-болницата " Шейново ", тъй като нито другата жена, нито от болничното заведение я търсели, а тя в това време се е привързала към непознатото бебе.

" Обвинявам ги... Другата майка нито излиза, нито приказва, изобще не ми звъни, крие се. Едно, че аз пострадвам сега плюс, че съм привързана... ", показа дамата.

" Всичко ми разбихте, всичко ми отнехте. Психиката ми повече не е наред, разбирате ли го това?! Ето по този начин всичко го направиха тия от болничното заведение " Шейново ", оплаква се майката.

На въпроса дали не желае към този момент да види своето дете, споделя: " Като му пристигна времето, ще го забележим, живот и здраве ".

" Шейново " бебета. Социалните чиновници към този момент са я посетили, прецизира още дамата.

Ако и двете фамилии са съгласни, това не изисква водене на правосъдни каузи, изясни пред бТВ юрист Мария Шаркова във връзка проблема с размяната на децата. Проблем и проточване на правосъдни процедури би имало единствено в случай че едното семейство е срещу.

А по-рано денем бяха оповестени резултатите от инспекцията на Агенция " Медицински контрол ", която откри административни нарушавания в " Шейново " и има намерение да санкции четирима медици от родилния дом - акушерки и един доктор.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР