Майката на Джиджи Хадид - Йоланда Хадид, е успяла да

...
Майката на Джиджи Хадид - Йоланда Хадид, е успяла да
Коментари Харесай

Джиджи Хадид в момент на нежност

Майката на Джиджи Хадид - Йоланда Хадид, е съумяла да улови трогателен миг от живота на щерка си и внучката си, който показа с приятелите си в Instagram.
 Джиджи Хадид, подранилата коледна декорация и нови фотоси с бебето
Подранилата коледна декорация на Джиджи Хадид

Никога не е рано, нас в случай че питате

Тя е снимала щерка си Джиджи в миг, в който нежно целува бузата на новороденото си момиченце. А Джиджи наподобява в действителност влюбена в своята дребна щерка.

" Ти си моето слънце ", написа щастливата баба към обявата. И въпреки Джиджи към момента да не е посочила лицето на щерка си, към този момент знаем, че е прелестна тъкмо като родителите си.

Моделът на Maybelline и щастливият татко Зейн Малик към момента не са разкрили и името на двумесечната си щерка, само че какво пък, ще чакаме, все в миналото ще го създадат.

Йоланда Хадид, майката на известните супермодели Джиджи и Бела Хадид, за първи път е баба и е безпределно щастлива от този факт. Преди малко повече от месец тя разгласява фотография с ръчичката на бебето и показа страстите си от появяването му на бял свят.

„ Сърцето ми прелива от толкоз доста обич и наслада, които ни донесе този дребен ангел. Благодаря ви, мамо и баща (Джиджи и Зейн), че ме направихте баба. Обичам всеки момент от това! "

Преди няколко месеца, в изявление за холандски медии, тя споделя, че този миг за нея е много специфичен, тъй като неотдавна е изгубила личната си майка. " Това е хубостта на живота: една душа ни напуща, а друга идва. Чувстваме се благословени ", споделя още тя, представена от Hollywood Life.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР