Майката на британски тийнейджър, открит във Франция шест години след

...
Майката на британски тийнейджър, открит във Франция шест години след
Коментари Харесай

Майката на Алекс Бати „правеше масажи и искаше собствена духовна комуна“, казва експат

Майката на английски младеж, открит във Франция шест години откакто той изчезна с нея, искаше да сътвори своя лична духовна общественост, това е твърди.

Алекс Бати беше единствено на 11 години, когато изчезна, откакто отиде на отмора в Испания с майка си Мелани през 2017 година Сега на 17 години, той беше заловен със скейтборда си, до момента в който вървеше по селски път покрай Тулуза през югозападна Франция.

Смята се, че Мелани е живяла в каравана на къмпинг в отдалечения район Ариеж на Франция, употребявайки името Роуз. 61-годишната експат Сузи Харисън, която я познаваше, сподели, че Роуз прави разтривки и желае да сътвори комуна в южна Франция.

Тя сподели: „ Роуз е теоретик на конспирацията. Тя вярваше, че Covid-19 е основан от страната, с цел да управлява хората. Алекс сподели на френската полиция, че е напуснал, откакто тя възнамерява да се реалокира във Финландия.

Той отлетя вкъщи в събота, с цел да се събере още веднъж със своята баба и легален аставник Сюзън Каруана, 68, в Олдъм,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР