Майката на братя Халважиян истинска баровка, прибира по 12 хиляди

...
Майката на братя Халважиян истинска баровка, прибира по 12 хиляди
Коментари Харесай

Баровка: Майката на Халважиян е омъжена за италиански богаташ, прибира по 12 хиляди евро пенсия

Майката на братя Халважиян същинска баровка, прибира по 12 хиляди евро пенсия и е омъжена за италиански паралия. Юлия, майката на Маги и Джуди Халваджиян е пенсионерка, само че живее в благоденствие.

Тя е омъжена за паралия в Италия. Но и има колосална пенсия от 12 хиляди евро на Ботуша.Бившата балерина рядко се прибира в родината. И в случай че това стане е единствено да види синовете си.

За последно бе забелязана на един от лайфовете на шоуто „ Като две капки вода” преди година. Именно старата дама, която от години живее в Италия светнала Маги за имитаторския формат. Тя му обърнала внимание, че шоуто е хитово на Ботуша и го съветвала да купи правата и да го направи в България.

Продуцентът послушал родителката си и не крие, че концепцията за Капките е на 74 годишната му майка. Която била щастлива с триумфите, които жънат синовете й. Които виждала само през лятото когато вървят на отмора в Италия.

Юлия се открила на полуострова по Татово време дружно с бащата на синовете си, който бил кукловод. На Апенините тя се захваща с преподаване на типичен балет. Съдбата не я гали тъй като мъжът и почива ненадейно от инфаркт. Като одеве е бил назначен за състезателен коментатор в РАИ.

Вдовицата, която би трябвало да устоя двете си деца бързо се взема в ръце след нещастието. През 1995 година тя се омъжва за повторно. Като новият й брачен партньор е началник на компания за гранитогрес, предават от retro.bg. Въпреки, че свързва живота си с паралия тя работи през целия си живот. А когато стопира получава колосалната си пенсия.

Маги споделя, че не се тревожи за майка си. Той е ядосан обаче, че в случай че не бе емигрирала в Италия в родината й е избрана 160 лв. пенсия. Макар постоянно да си е плащала осигуровките.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР