Майката на Алексей Навални каза, чеевидяла тялотонасвоя син. Това съобщи

...
Майката на Алексей Навални каза, чеевидяла тялотонасвоя син. Това съобщи
Коментари Харесай

Майката на Навални: Видях тялото на Алексей, изнудват ме да го погребем тайно

Майката на Алексей Навални сподели, че е видяла тялото на своя наследник . Това заяви тя във видео, оповестено в YouTube. От думите й излиза наяве, че е била застрашена, че в случай че не се съгласи на " скрито " заравяне , те ще създадат нещо с тялото на сина ѝ, съобщи Дарик.

" В град Салехард прекарах съвсем ден със следователи, криминалисти и юристи. Пуснаха ме вътре едвам този следобяд . Вчера вечерта ме заведоха в моргата , където ми демонстрираха тялото на Алексей . Следователите настояват, че повода за гибелта му е ясна и имат всички медицински и правни документи ", сподели тя в обръщението.

По думите й е видяла свидетелството за гибелта му и го е подписала. " По закон те са длъжни да ми дадат тялото на Алексей, само че до този миг не са го създали. Вместо това те ме изнудват и ми споделят по кое време и по какъв начин би трябвало да бъде заровен Алексей . Това е нелегално . Те получават нареждания или от Кремъл или от централния проверяващ комитет, при който се намирам сега ", допълниЛюдмила Навална.

Според нея те желаят погребението да бъде скрито и просто да я заведат до един прясно изкопан гроб и да ѝ кажат " ето тук почива твоят наследник ". " Не съм съгласна с това. Аз желая вие, които ви беше грижа за Алексей и за които неговата гибел е покруса , да можете да се сбогувате с него ", безапелационна бе майката.

Причината да запише това видео е, че е била заплашвана. " Записвам това видео, тъй като започнаха да ме заплашват, че в случай че не се съглася на това заравяне, те ще създадат нещо с тялото на сина ми . Разследващият Сарапайев ми сподели: Времето не работи в твоя изгода, знай, че тялото към този момент се разлага. Аз желая погребението да бъде законно и неотложно да ми върнат тялото на моя наследник ", показа пред камерата Навална.

Припомняме, че съветският опозиционен водач умря в пандиза предишния петък на 47 години.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР