Майката на Алексей Навални каза, че тялото му й е

...
Майката на Алексей Навални каза, че тялото му й е
Коментари Харесай

Майката на Алексей Навални каза, че тялото му ѝ е било показано

Майката на Алексей Навални сподели, че тялото му й е било показано, само че съветските управляващи оказват напън върху нея да разреши " скрито " заравяне.

Във видео послание Людмила Навальная сподели, че е била отведена в моргата, където е подписала смъртен акт.

Прессекретарят на някогашния опозиционен водач сподели, че медицинският отчет, показан на госпожа Навальная, сочи, че той е умрял от естествена гибел. Вдовицата на Навални сподели, че той е бил погубен от съветските управляващи.

Людмила Навальная сподели, че законът изисква чиновниците да предадат тялото на сина й, само че тя е била " изнудвана ", защото са отказали да го създадат. Тя твърди, че управляващите дефинират условия за погребението на сина й, в това число мястото, времето и метода на погребението му.

Тя сподели: „ Искат да ме заведат в покрайнините на гробището до свеж гроб и да кажат: „ Тук лежи синът ви “.

Г-жа Навальная отпътува за северния съветски град Салехард след новината за гибелта на сина й в близката наказателна колония преди шест дни.

Преди това й беше отхвърлен достъп до тялото на сина й, като във вторник се обърна персонално към съветския президент Владимир Путин да й разреши да го погребе.

В обръщението си в четвъртък Людмила Навальная сподели, че е била заплашвана от управляващите.

„ Като ме гледат в очите, споделят, че в случай че не се съглася на скрито заравяне, ще създадат нещо с тялото на сина ми.

Тя сподели, че следователите й споделили: „ Времето не е на ваша страна, трупът се разлага “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР