Майкъл Ван де Пoуп, известен криптостратег и анализатор, наскоро сподели

...
Майкъл Ван де Пoуп, известен криптостратег и анализатор, наскоро сподели
Коментари Харесай

Анализатор предвижда подем за Етериум и още 3 алткойна

Майкъл Ван де Пoуп, прочут криптостратег и анализатор, неотдавна показа прогнозите си за няколко известни криптовалути.

Той счита, че Етериум (ETH) и Chainlink (LINK) са готови за прогресивен подтик, до момента в който е насочил погледа си към Polygon (MATIC) и Optimism (OP) като евентуални капиталови благоприятни условия.

Ван де Поуп отбелязва, че Етериум е посочил мощ, като се е задържал над равнището на поддръжка от $1,600. Въпреки че се сблъска с известна опозиция, когато се опита да се изкачи нагоре, той счита, че цялостната наклонност за алткойна е възходяща. Той обаче повдига и въпроса дали ще има друга добра входна точка за лонг.

Що се отнася до Chainlink , анализаторът вижда капацитет за продължителни ралита. Той допуска, че наподобява подготвен за продължение на възхода до $10. Към момента на писане на публикацията LINK се търгува към $7.36, което е капацитет за растеж от над 35%, в случай че доближи задачата.

Следващият актив в листата на Ван де Поуп е Polygon , решение за мащабиране. Той възнамерява да акумулира MATIC на цена от към $1.25, като съобщи, че търпеливо изчаква лонг на долните граници на пазарите. Към момента на писане на публикацията MATIC се движи към $1.26.

И най-после, анализаторът е насочил погледа си към решението за мащабиране на пласт 2 на Етериум Optimism . Според Ван де Поуп, OP наподобява е на ръба да регистрира нов исторически връх. Той чака зоната към $2.80 да се задържи като поддръжка, като би приел спад до $2.65, което съгласно него би означавало, че пазарите са завършили с корекциите и са подготвени да потеглят към $3.50 за OP. Към момента на правене на отчета цената на OP е $2.95.




Като цяло, прогнозите на Ван де Поуп демонстрират, че може да има забележителен капацитет за напредък на тези криптовалути, макар че както при всяка инвестиция, постоянно има опасности, които би трябвало да се вземат поради. Ще бъде забавно да забележим по какъв начин ще се показват тези монети през идващите седмици и месеци.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР