Майкъл Никъл рано осъзнал какъв иска да бъде по професия

...
Майкъл Никъл рано осъзнал какъв иска да бъде по професия
Коментари Харесай

Хирург осиновил две момичета и от 10-годишна възраст ги подложил на пластични операции

Майкъл Никъл рано осъзнал какъв желае да бъде по специалност и станал много издирван еластичен хирург. Но фамилният живот на американеца не се получил – той и брачната половинка му нямали деца, ето за какво двойката решила да осинови.

Така  фамилията на Майкъл се нараснало с две десетгодишни девойки – Чарм и Британи.

Момичетата развили страхотни връзки с новите си родители. Професионалното око на бащата еластичен хирург обаче непрестанно им откривал физически дефекти.

 жени-пластични-операции

И още от десетгодишна възраст Чарм и Британи почнали да получават първите „ инжекции за хубост “. Когато девойките пораснали, те минали през липосукция на корема и бедрата, пластични интервенции на носа и гърдите.

Критиката, с която се сблъскал Майкъл Никъл, била неудържима. Но лекарят е сигурен, че с помощта на напъните му дъщерите му, които в този момент са под тридесет, наподобяват ужасно.

Самите девойки са съгласни с неговото мнение. Като възрастни те непринудено употребяват услугите на клиниката на татко си.

 Чарм-и-Британи

Всяка година Чарм и Британи си вършат разчистване на кожата, инжектират си ботокс, с цел да поддържат съвършената форма на скулите и да предотвратят появяването на най-малките бръчки по лицата.

Усилията на Майкъл Никол не били напразни, тъй като и двете девойки са щастливи със своите половинки и се усещат като много хармонични персони.

В многочислени изявленията те споделят, че абсолютно имат вяра в професионализма на татко си, не го осъждат за ранните процедури за хубост, на които ги е подложил. И откровено имат вяра, че пластиката е най-хубавото нещо в живота.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР