Майкъл Джексън крадял песни от Дона Съмър, а Бийтълс“ в

...
Майкъл Джексън крадял песни от Дона Съмър, а Бийтълс“ в
Коментари Харесай

Кунси Джоунс разкри кой гангстер е убил Кенеди и оплю Джако и „Бийтълс“ за кражби и некадърност

Майкъл Джексън крадял песни от Дона Съмър, а „ Бийтълс “ при започване на кариерата си били най-лошите музиканти на света. Това съобщи джаз легендата Куинси Джоунс в изявление за " New York Magazine ". Продуцентът и 28-кратен притежател на „ Грами “ направи шокиращи разкрития, свързани с Марлон Брандо и убийството на Джон Кнеди.

„ Пол беше най-ужасният басист, който съм чувал А Ринго? Даже не ми се приказва ", декларира Джоунс по адрес на „ Бийтълс “. „ Помня по какъв начин Ринго прекара три часа върху четири ноти от една ария. Не му се получаваше и му казахме: „ Братле, за какво не си вземеш една бира и пастирски къс и не починеш за час-час и половина? “. Така и стана, а ние повикахме джаз барабаниста Рони Верел, който направи песента за 15 минути. Като се върна Ринго и прослуша парчето още веднъж, възкликна: „ Но това не било толкоз неприятно! “ Ми да, копеле, тъй като не си го писал ти “, разкри Джоунс. „ Ама е готин пич, де “, добави той.

По думите му, Майкъл Джексън постоянно крадял песни. Според него, част от шлагера “Billie Jean е взет от песента на Дона Съмър “State of Independence”. „ Беше същински макиавелианец, лаком, лаком човек “, сподели продуцентът на “Thriller” и добавя, че дразнел Джексън поради пластичните му интервенции, които по думите му въобще не били поради болестта му от витилиго.

Може би най-шокиращото в изявлението е, че продуцентът посочва гангстера Сам Джанкана като килъра на президента Джон Кенеди. Белият дом към този момент не разяснява.

Реакция пристигна от вдовицата на комика Ричард Прайър, който Куинси изреди измежду любовниците на Марлон Брандо. „ Беше през 70-те години! Наркотиците към момента бяха положителни, изключително „ куалюд “. Ако си задоволително друсан, изключително с кокаин, можеше да изчукаш нагревател и да му пратиш цветя на сутринта “, съобщи Дженифър Лий Прайър пред tmz.com.

Джоунс даде оценка и на актуалната музикалната промишленост. Тя също отивала по дяволите, поради несъразмерната лакомия и комерсиалните формули. Макар че Джоунс бил оптимист по адрес на актьори като Бруно Марс, Чанс дъ рапър, Кендрик Ламар и Марк Ронсън.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР