Майкъл Бубле ще изнесе първия си концерт в България на

...
Майкъл Бубле ще изнесе първия си концерт в България на
Коментари Харесай

Майкъл Бубле идва за първи концерт в България

Майкъл Бубле ще изнесе първия си концерт в България на 14 септември 2019 година - от 20.00 ч. в "Арена Армеец ", оповестяват уредниците от "София мюзик ентърпрайсис " и Barracuda Music.

Канадската суперзвезда - артист, текстописец, композитор, артист и продуцент, има четири награди "Грами ", пет извънредно сполучливи международни турнета и над 60 милиона продадени албума по целия свят. Според познавачи, той е реализатор, който държи публиката в ръцете си, а вълшебният му глас е в действителност непостижим.

През август тази година музикантът се завърна на сцената - след дълго неявяване - с концерти в Дъблин, Лондон и Сидни, където извърши най-големите си шлагери пред повече от 150 000 души, напомнят от екипа.

Предстоящото международното турне на Майкъл Бубле ще стартира със серия от 27 концерта в Америка. Началото е във Флорида на 13 февруари 2019 година

Новият, осми студиен албум на забележителния реализатор носи името Love и е в продажба от 16 ноември 2018 година

Концертът на Майкъл Бубле в София ще е единствено със седящи места, като потенциалът на "Арена Армеец " ще бъде стеснен до 10 000 души. Билети ще се продават от 10.00 ч. на 23 ноември - в мрежата на Ивентим и онлайн на eventim.bg. Членовете на фенклуба на музиканта могат да си купят билети още на 21 ноември от 10.00 ч.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР