Майкъл Андрети заяви, че очаква до средата на юли отговор

...
Майкъл Андрети заяви, че очаква до средата на юли отговор
Коментари Харесай

Андрети очаква отговор до средата на юли

Майкъл Андрети съобщи, че чака доникъде на юли отговор от страна на ФИА по отношение на кандидатурите на новите тимове за влизане във Формула 1. Андрети беше първият, който подаде документи за влизане в международния шампионат, като неговата кандидатура е най-сериозна, освен тъй като е подкрепена от Дженерал Мотърс посредством известната й автомобилна марка Кадилак.

От ФИА към този момент обявиха, че има опция във Формула 1 да влязат до два нови тима, а в този момент настоящите отбори настойчиво се опълчват на тези проекти и даже желаеха нарастване на таксата за влизане в международния шампионат, която в този момент е 200 милиона $.

60-годишният Андрети беше на надпреварата в Маями този уикенд и още веднъж удостовери, че не се е отказал от концепцията да влезе във Формула 1 със личен отбор.
 Бивш механически началник на Рено отива в Андрети? Бивш механически началник на Рено отива в Андрети?
„ Това е задачата ни, да. И работим по нея – изясни Андрети. – Вече сме доникъде на процеса, заложен от ФИА. Тази седмица подаваме още документи и се надяваме, че доникъде на юли ще има отговор. Мисля, че прогресираме добре. И до момента в който си приказваме ние продължаваме да построяваме отбора си. ”
 И Дженерал Мотърс може да доставя мотори във Формула 1 И Дженерал Мотърс може да доставя мотори във Формула 1
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР