Майка се опита да продаде едноседмичната си дъщеря на черния

...
Майка се опита да продаде едноседмичната си дъщеря на черния
Коментари Харесай

Майка се опита да продаде бебето си в Русия, за да си купи обувки /снимки/

Майка се опита да продаде едноседмичната си щерка на черния пазар в Русия, с цел да си купи ботуши, написа The Sun.
25-годишната Луиза Гаджиева декларирала, че търси осиновители, само че е била хваната в нагласена интервенция, откакто е приела равностойността на 3000 английски паунда за детето, когато ченгета са се показали за евентуални купувачи.
Жената е арестувана в съветската столица, откакто е предала бебето в кафене в центъра на града. Гаджиева от района на Дагестан споделила на сестра си, че си е избрала страхотни ботуши, които счита да си купи, откакто продаде бебето, съобщи Канал 3.
Преди да се намеси полицията, групата за битка с робството "Алтернатива " се опита да убеди 25-годишната да не продава детето си. "Опитахме се по всевъзможен вероятен метод да й разбираем, че детето ще попадне в неприятни ръце ", споделиха от групата. „ Върхът на цинизма беше кореспонденцията със сестра й, която знаела всичко и с която майката на детето обсъждаше какви ботуши ще си купи “, споделиха те.
Съобщава се, че майка на три деца Гаджиева е споделила на евентуален покупател, че желае да употребява парите за депозит за жилище. Полицията оповестява, че откакто получила парите, 25-годишната предала детето на "клиента ".
Кадрите демонстрират по какъв начин Гаджиева крие глава от позор, когато я разпитват детективите. Според известията тя е споделила на "купувача ": "Можете да ме съдите, само че аз не мога да се оправя ".
По време на разпита Гаджиева се е признала за отговорна. В момента животът на детето не е в заплаха и следствието продължава.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР