Майка от Сливен е бита, насинена и дори подстригана от

...
Майка от Сливен е бита, насинена и дори подстригана от
Коментари Харесай

Ужасяващ разказ за домашно насилие: Майка на две деца е остригана и с нарязано лице

Майка от Сливен е бита, насинена и даже подстригана от мъжа си пред очите на двете си деца. Това е следващ случай на домашно принуждение, заяви bTV.

Насилието било редовно. 30-годишната жена, майка на 9-годишно момиченце с детска церебрална парализа и 7-годишно момченце, описа историята си, оставайки анонимна. Мъжът има 6 сестри, фамилията му също се държало зле с дамата.

Тя поискала разлъка откакто мъжът й протегнал ръка с нож, тъй като посетила татко си. " Той не искаше да се виждам с родителите си, с татко ми. Посегна ми с нож. Искаше да ме заколи, по този начин сподели. Разкъса ми блузата, счупи ми телефона ", споделя жертвата. Децата участвали на случилото се, само че тя не подала сигнал.

Чашата преляла, когато се опитал да спре жена си, когато желала да заведе момиченцето им на рехабилитация поради болестта. Вече били разграничени - идвал да взима децата единствено през уикенда. В петъка жертвата водела децата към срещата с него, нямали спор все още и нямало изгледи за проблем. Слизайки във входа, тя се изненадала, че е с няколко от сестрите си. Една от тях взела децата и леко ги отстранила, а мъжът я нападнал и я изблъскал назад във входа. Хвърлили й сол в очите, подстригали я, удряли и ритали. Жертвата не виждала нищо. Никой не чул и виковете й за помощ. " От лицето ми капеше кръв, всичко бе в кръв ", описа тя. 

Когато след случая прогледнала към този момент било мрачно, а на пода имало ножица и отрязаната и коса. Жената търди, че е бита с корав предмет. 

След намесата на полицията децата са върнати при майка си. Засега не вървят на учебно заведение. " Страхувам се, знам че това няма да свърши до тук ", обезпокоена е тя от 40-годишия си брачен партньор.

Припомняме че мъжът към този момент не е в ареста - съдът го е пуснал поради чисто престъпно минало. Той е с обвинявания за лека телесна щета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР