Майка от Сандански влезе в ареста, защото приготвила кекс с

...
Майка от Сандански влезе в ареста, защото приготвила кекс с
Коментари Харесай

Майка в ареста, изпекла кекс с канабис за децата си и гостенин в Сандански

Майка от Сандански влезе в ареста, тъй като приготвила кекс с канабис. Около 1 часа през нощта на тел.112 е получен сигнал от ФСМП-Сандански за постъпили със признаци за хранително отравяне две дами на 46 и 22 години и двама мъже на 19 и 22 години. От пристигналите на място полицейски чиновници на РУ-Сандански е открито, че същите са консумирали домашно подготвен сладкиш, в който е установено съществуване на канабис. Със заповед за задържане до 24 часа са арестувани 46-годишната жена и К. А./65г./ от гр.Сандански. За случая е известена РП-Сандански. Образувано е досъдебно произвеждане. Работата продължава.

Санданчанката, която живее в Съединени американски щати, била на отмора в родния си град с децата си - на 19 и 22 година, и техен другар американец. Жената решила да подготви известния " радостен кекс " с марихуана. След това четиримата се почувствали зле, само че американецът

бил по-адекватен и съумял с кола да откара останалите до болничното заведение. След като медиците нормализирали положението им, те са изписани.

Бащата на домакинята - К. А. посочил на проверяващите спринцовка, с която е вкаран канабисът в сладкиша. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР