Майка от Калифорния, чиято дъщеря е била социално прехвърлена“ към

...
Майка от Калифорния, чиято дъщеря е била социално прехвърлена“ към
Коментари Харесай

Мама от Калифорния, чиято дъщеря е била принудена да смени пола, критикува NYT: `Glupidity at its fist`

Майка от Калифорния, чиято щерка е била „ обществено трансферирана “ към момче без нейното познание или единодушие, приказва намерено против публикация, оповестена в New York Times през уикенда.

Джесика Конен се причисли към FOX & Friends, дружно с Марк Трамел, изпълнителен шеф на Центъра за американска независимост, с цел да обсъдят тяхната реакция към публикацията, написана и от колумниста Лидия Полгрийн като по-широк напън против радикалната джендър идеология.

„ Възможността децата да вземат необратими решения по този съответен въпрос, за които по-късно да съжаляват, е за доста хора просто непоносима “, написа Полгрийн в своя материал, озаглавен „ Родени по този метод? Родени по какъв метод? “ където тя изложи случая в интерес на прехода сред половете, потвърждавайки, че децата имат потребност от независимост да вършат неточности.

" И по този начин, какво в действителност споделяме, когато се тревожим, че детето ще съжалява за това съответно решение, решението за преход? " Полгрийн написа....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР