Майка на три деца от руенско село е сред тежко

...
Майка на три деца от руенско село е сред тежко
Коментари Харесай

Млада майка на три деца от Вресово е сред тежко пострадалите при мелето на АМ "Тракия"

Майка на три деца от руенско село е измежду тежко потърпевшите при вчерашното меле на Автомагистрала " Тракия ". 34-годишната Гюлджан Мустафа от с. Вресово е настанена в УМБАЛ " Света Анна " с политравматизъм и голям брой фрактури по цялото тяло - има счупени ребра, ръце и контузия на главата, оповестява Флагман.бг.

Припомняме, че случаят стана през вчерашния ден на обяд на аутобана край Вакарел, в посока София. Автобус на Юнион Ивкони се прекатурна в канавката поради удар от лек автомобил Рено. При зверската злополука починаха 6 души - 5 мъже и един мъж. Над 20 са ранените, измежду които петима са с заплаха за живота. Единственият умрял мъж е 46-годишният Юмер Юмер от руенското село Вишна.


Местните от с. Вресово разказват Гюлджан като прелестен човек, грижовна майка и стопанка

Както Юмер, Гюлджан също пътувала за София с рейса на Юнион Ивкони, с цел да хване полет за Франция, където мъжът й Мустафа бил на гурбет. След като схванал за случая, брачният партньор й се върнал в България по неотложност.

" Гюлджан е прелестен човек, добра майка и стопанка. Има три дъщерички, от които най-малката на три годинки. През летните месеци работи в Слънчев бряг, а през зимата се грижи за дома и фамилията си. Преди началото на сезона реши да посети брачна половинка си, който от години работи във Франция. Той се е върнал през вчерашния ден незабавно откакто схванал за ужасната злополука. Сутринта персонално се чух с Мустафа. Каза ми, че към този момент положението й е устойчиво, само че възобновяване ще отнеме доста време ", изясни пред Флагман.бг кметът на с. Вресово Хасан Осман.

Всички в селото се молят Гюлджан да прескочи трапа и да се върне жива и здрава вкъщи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР