Майка на три деца от Нова Зеландия разкри как е

...
Майка на три деца от Нова Зеландия разкри как е
Коментари Харесай

Тази майка свали 45 кг и заприлича на момиченце. Невероятна трансформация на Натали, която трябва да видите

Майка на три деца от Нова Зеландия разкри по какъв начин е съумяла да загуби 45 кг за две години.

Натали Джеймс, която е на 34 години, споделя, че преди е яла макаронени произведения пет пъти в седмицата, към които постоянно е добавяла и сирене. " Вече не си разрешавам да хапвам сходни храни, а когато това се случи, се усещам подута и ми става тежко “, споделя Натали.

И това е забавно: Проф. доктор Донка Байкова: Ядем седем пъти повече мазнини и пет пъти повече захар
Тя има три деца, които са под 8 години, като най-малкият – Фин, е роден със съществено заболяване. 34-годишната майка споделя още, че постоянно е поставяла себе си на последно място, до момента в който е отглеждала децата си – нещо, което вършат доста майки.


„ Когато станеш майка, в дребна степен губиш самия себе си. Превърнах се само в нечия майка, тъй че беше време да направя нещо и за себе си “, споделя Натали. Макар тя постоянно да е била по-едра, в това число и в гимназията, Джеймс забелязала по-голяма смяна, откакто ражда децата си. „ Полуфабрикатите бяха голяма част от живота ни, само че трябваше да слага себе си измежду целите и да си отделя време “, продължава описа си променената към този момент майка, като добавя: „ Толкова по-лесно е, в случай че човек има поддръжка от фамилията, в противоположен случай се озоваваш в един обаян кръг “.



За да смъкна 45 кг, Натали прави фрапантни промени в хранителния си режим, като за задачата употребява приложение, което следи какво е изконсумирала. „ Вече хапвам по-чисто – диетата ми се състои главно от зеленчуци, постно месо, яйца, кисело мляко и плодове “, изяснява още Джеймс. Освен това, тя посещава фитнес залата три пъти седмично като тренировката ѝ е с персонален треньор и е основана на силовите тренировки, а веднъж-два пъти в седмицата тренира сама. Натали изяснява, че първата стъпка постоянно е най-трудната, само че просто би трябвало да бъдем мощни и да го създадем.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР