Майка на седемгодишни идентични близначки ги превърна в звезди само

...
Майка на седемгодишни идентични близначки ги превърна в звезди само
Коментари Харесай

Тези 7-годишни близначки са най-красивите момичета в света

Майка на седемгодишни идентични близначки ги трансформира в звезди единствено месеци след основаването на акаунта им в Instagram.

Леа Роуз и Ава Мари, които живеят в американския град Лос Анджелис, са натрупали 139 000 почитатели, откогато майка им стартира да разгласява техни фотоси в Instagram през юли, оповестява Daily Mail.

Известни като The Clements Twins, сестрите към този момент са сключили контракти с организации за модели. Точно преди Коледа те имат шест разнообразни работни уговорката в границите на една седмица и съгласно майка им, " харесват " всяка минута от тях, написа profit.bg

Всички фешън организации желаят тази 8-годишна сибирска СнежанкаНарияна е единственият албинос в нейното семейство

Момичетата са описвани като " безусловно зашеметяващи " и " в действителност превъзходни " от почитателите си, като някои даже ги назовават ​​ " най-красивите девойки в света ".

Те не са единствените модели в фамилията. Брат им също се занимава с това, само че представянето му е доста по-скромно – може да се похвали с малко над 2000 почитатели в Instagram.

Двете близначки се причисляват редиците на децата-модели, избрани за най-красиви в света, като да вземем за пример Анна Павага от Русия, която има 464 000 почитатели вInstagram и се появява във Vogue на осемгодишна възраст.

Анна моделира от 3-годишна възраст и към този момент е взела участие в фешън акции за десетки компании по целия свят, в това число в Китай.

Шестгодишната Анастасия Княжева, която се появи в публичния мироглед при започване на предходната година, също беше избрана за " най-красивото момиче в света ".

Тя има над 500 000 почитатели в Instagram, а акаунтът й се ръководи от майка й Анна.

Тя споделя фотоси на дребното си момиче от юли 2015 година, когато Анастасия е едвам на четири години.

Шестнайсетгодишната Тайлен Блондо от Франция също беше наречена най-красивото момиче в света на шестгодишна възраст и стана най-младия модел за френския Vogue.
 Тези 7-годишни близначки са най-красивите девойки в света
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР