Майка на две деца остана сляпа завинаги с едното око,

...
Майка на две деца остана сляпа завинаги с едното око,
Коментари Харесай

Мама остана сляпа с едното око, след като ревниво гадже разби прозореца на кръчмата, заливайки я със стъкло

Майка на две деца остана сляпа вечно с едното око, откакто ревностният й другар разруши прозорец на механа, заливайки я със стъкло.

Тя претърпя " пагубни " и " ужасяващи " пострадвания на очите и имаше " трайно обезобразяване на лицето ", откакто Камерън Фармър удари с пестник и счупи прозорец извън, до момента в който тя стоеше в пъба в центъра на град Хъл. Фармър се ядосвал, че тя не е била с него по време на нощно излизане и той се надул до „ гняв “, преди ненадейно да строши прозореца, разкри съдът на Хъл Краун.

Фермер, 21, от региона Cumbrian Way на Браншолм, Хъл, призна закононарушение за раняване на дамата и друго за причиняване на вреди на 30 юли, оповестява MEN Media. Той се призна за отговорен доста късно, малко преди планувания развой. Майкъл Грийнхал, обвинител, сподели, че Фармър и дамата са били във връзка, само че Фармър е бил експлозивен и е имало доста произшествия.

Тя уреди да излезе с брат си в Хъл, само че Фермерът се предложения самичък и двамата отидоха в кръчмата Star. Приятелката и бра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР