Майка на болно дете сигнализира за 12 откраднати кутии с

...
Майка на болно дете сигнализира за 12 откраднати кутии с
Коментари Харесай

За два месеца крадци задигнаха 12 пъти даренията за лечение на дете с аутизъм

Майка на болно дете алармира за 12 откраднати кутии с дарения в границите на последните два месеца. Средствата се събират в помощ на нейния 5-годишен наследник Сами , който е с диагноза  аутизъм и се нуждае от скъпо лекуване в чужбина, оповестява „ NOVA “.

Ева Марчева изясни, че кражбите са осъществени в разнообразни градове , в които има сложени кутии за дарения. Пари се събират главно в магазини за хранителни артикули, заведения за хранене и автомивки. По думите й от ден на ден търговски обекти отхвърлят да поставят кутии , защото не желаят да станат обект на кражба. Тя даде образец с магазин във Варна, който е осъмнал със счупена витрина , а обирът по този начин и не е бил оголен от полицията

„ Събираме средства поради лекуване със стволови кафези и фекална терапия. Тези интервенции не се оферират в България и финансирането за жалост не се поема от здравната каса “ , съобщи майката на детето.

Тя добави, че курс със стволови кафези се организира един път на няколко месеца и коства към 30 000 лв., а фекалната терапия излиза по 10 000 евро на процедура. По думите ѝ резултатите от лекуването до този миг са доста положителни и детето се усъвършенства. За лекуването на Сами може да помогнете с подаяние на:

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР