Майка, която стана популярна в TikTok заради житейските уроци, които

...
Майка, която стана популярна в TikTok заради житейските уроци, които
Коментари Харесай

Индийка показа как трябва да се възпитават момчета

Майка, която стана известна в TikTok поради житейските уроци, които преподава на сина си, споделя, че го прави, с цел да прекъсне " поколенческите цикли " на токсичната неустрашимост.

, която е блогър, качва поредност от TikTok видеа за другите неща, на които учи седемгодишния си наследник, тъй че която и дама да излиза с него в бъдеще, да не се постанова да търпи неприятно държание.

Житейските уроци на Десай варират от дребни неща, като оценяване на лечението, до това да се увери, че синът ѝ проучва възприятията си, тъй че дъщерята на някой различен да не би трябвало да се бори с неговите " импулсивни прояви ".

Един от най-популярните видеоклипове, закачен в горната част на нейния профил, има над 4,7 милиона гледания. На него се вижда по какъв начин Десай учи сина си " за значимостта на качествената грижа за кожата ", тъй че дъщерята на някой различен да не би трябвало да изяснява за какво купува серуми за 200 $.

Десай споделя, че желае синовете ѝ да знаят силата и привилегията, която ще имат в нашия свят като мъже. Докато видеоклиповете на Десай са закачливи и се подиграват на стандарта, тя споделя пред Insider, че има сериозна причина за уроците, които " преподава ".

" Искам те да схващат отговорността, която идва с ролята им в живота ", споделя тя и добави, че брачният партньор ѝ я поддържа, като е модел за подражателство на техните момчета. " Те не виждат постоянно функциите на половете дефинирани в нашия дом ", продължава тя.

Като учат младите мъже да бъдат " равни, благи, съпричастни сътрудници, които се държат отговорно ", Десаи споделя, че родителите могат да оказват помощ за разрушаването на " патриархалната основа " на обществото.

" Серията ме предизвиква да намеря способи в действителност да му оказа помощ да се ориентира в страстите си посредством заплитане на обществено прочувствено образование ", споделя тя. " Той към този момент се включва със брачна половинка ми в кухнята, тъй че като цяло знам, че има огромна изгода от тези уроци. "

Повечето от противоположната връзка, която Десаи е получила в секцията за мнения, е позитивна и тя прибавя, че това я е предиздвикало да има вяра, че има други родители като нея, които са подготвени да " пресечен циклите на поколенията ", като образоват своите дребни момчета.

" С позитивните, несъмнено, има и такива, които не са съгласни със наличието ", добави тя. " Но за благополучие това не е болшинството. "

Десай сподели, че главното нещо, което желае синовете й да научат от уроците, е, че " функциите на половете съществуват единствено до момента в който ги дефинираме ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР