Майка казва, че е благодарна, че е жива“, след като

...
Майка казва, че е благодарна, че е жива“, след като
Коментари Харесай

Мама „на минути от смъртта“, когато назален спрей за тен за 25 британски лири „наркотик за Барби“ „отрови тялото й“

Майка споделя, че е „ признателна, че е жива “, откакто поръча онлайн спрей за нос за загар, който „ токсини “ тялото й и едвам не я умъртви.

47-годишната Едит Ийгъл от Кингс Лин, Норфолк, закупи „ лекарството Барби “, което не включва никакви съставки в бутилката, за £25. Майката на четири деца беше оставена да се бори да диша, откакто лицето й се издуха малко след използването на продукта. Главният готвач предизвести другите да не употребяват сходни артикули, които са противозаконни за продажба или реклама, в случай че съдържат веществото меланотан в Обединеното кралство. Спреят, чиято цел е да развие „ по-тъмна “ пигментация на кожата, провокира тревожни странични резултати, когато Едит го тества сама.

Тя реши да употребява продукта пет дни преди фамилната си почивка на Фуертевентура през април предходната година. Но единствено два дни след пътуването тя беше приета в болница, откакто лицето й се раздуха от алергична реакция. Меланотанът е изкуствено вещество, което подтиква пигментните кафези в кожат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР