Майка изостави бебето си с багажа му на детска площадка

...
Майка изостави бебето си с багажа му на детска площадка
Коментари Харесай

Изоставиха бебе на площадка в Младост, полицията откри майка му

Майка изостави бебето си с багажа му на детска площадка в столичния ж.к. " Младост " и няколко часа по-късно беше открита от полицията.

Детето е момченце и на към 4-5 месеца. То бе открито наоколо до бл. 20 в квартала в детско столче, с бебешко шише вода и пакет с детски храни.

В 14.25 ч. на телефон 112 е подаден сигнал от жена за оставено без контрол бебе. Тя е съобщила, че чула нескончаем мощен рев и намерила бебето, съобщи Дарик.

На място незабавно са изпратени полицейски патрул и екип на Спешна помощ. Лекарите открили, че детето е в положително общо положение. То ще бъде настанено в неонатологията на Специализирана болница за интензивно лекуване по детски заболявания " Проф. доктор Иван Митев ".

Полицейските чиновници направиха оглед на мястото, където бе открито бебето и разпитаха очевидци. Властите излязоха с зов към всички, които имат информация за детето или неговите родители, да алармират на тел. 112 или в най-близкото районно ръководство, като подсигуряваха анонимността им.

Няколко часа по-късно бе обявено, че е открита майката на изоставеното бебе. Предстои тя да бъде разпитана, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Полицията обяснява събитията към случая.

Междувременно полицията е позвънила майката на детето, която декларирала, че се намира в село покрай София. В идния разпит ще се изяснят събитията към случилото се.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР