Майка и двете й деца изчезнаха безследно в Истанбул. За

...
Майка и двете й деца изчезнаха безследно в Истанбул. За
Коментари Харесай

„Не мога да преодолея тази загуба“: Майка и двете ѝ деца изчезнаха в Истанбул

Майка и двете й деца изчезнаха безследно в Истанбул. За това заяви брачният партньор и, който ги търси от неделя вечерта. За случая са осведомени турските и българските управляващи.

Докато са в Истанбул, Елена, Сияна и Кристиян излизат на разходка в неделя вечерта и повече не се връщат, описа пред bTV бащата на децата. Станислав Станев твърди, че няма причина майката и децата му да изчезнат без диря.

Снимка: bTV

„ Mоля се на Господ тя да ми се е разсърдила и да е избягала от мен с децата. Дано са живи и здрави. Но въпреки всичко трима души не се отвличат, не изчезват по този начин елементарно. Ако другото се е случило, аз няма да устоя. Няма да мога да преодолея тази загуба и няма смисъл повече да пребивавам “, сподели Станислав Станев, татко на Сияна и Кристиян.

Съпругата му е от Беларус, а децата имат и българско поданство. Бащата алармира турската полиция, свързва се и с консулството ни в Истанбул.

От Външното ни министерство потвърдиха за bTV, че са в контакт с бащата и му оказват подпомагане: 

Снимка: bTV

„ Установен е контакт и с Генерално консулство на Беларус в Истанбул, чиято гражданка е брачната половинка на господин Станев. Министерството на външните работи и Генералното консулство на Република България в Истанбул ще продължат да спомагат в границите на своите пълномощия в процеса на изясняване на проблема и за обезпечаване на безвредно завръщане на децата в България “, показаха от Министерство на външните работи.

Очаква се дамата и двете деца да бъдат оповестени за изчезнали с жълта бюлетина от Интерпол, а Станислав се надява да види брачната половинка си и двете им деца.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР