Майка, чийто обезщетения за син с увреждания бяха намалени, когато

...
Майка, чийто обезщетения за син с увреждания бяха намалени, когато
Коментари Харесай

Отчаяната молба на ужасената майка за бюджета след намаляване на обезщетенията за син с увреждания

Майка, чийто компенсации за наследник с увреждания бяха понижени, когато той престана да бъде систематизиран като дете, сподели, че е „ безусловно ужасена “ по какъв начин ще се оправи.

Саманта Толми умолява канцлера Джереми Хънт да обезпечи повече поддръжка за фамилии с деца с увреждания, които остават в по-зле, когато детските им надбавки изтекат. Нейният наследник Люис беше диагностициран с рядко терминално разстройство, заболяването на Батен, като бебе и изисква 24/7 грижи.

Досега той е получавал £202 на седмица, формиран от данъчни заеми за деца от към £178 и детски надбавки от £24 на седмица, съгласно Contact, благотворителна организация, работеща със фамилии с деца с увреждания. Но откакто навърши 20 години в края на февруари, Луис към този момент не дава отговор на условията и вместо това би трябвало да кандидатства за Universal Credit.

Контактът сподели, че това значи, че приходите на фамилията от компенсации за Луис ще бъдат понижени с към една четвърт до £157 на седмица. Данъчните омекотен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР